Agenda Music

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΙΣΣΗΣ & ΜΙΚΑΕΛΑ ΔΑΡΜΑΝΗ

Boem Team

Μια ενδιαφέρουσα μουσική σύμπραξη έρχεται να συντροφέψει τις Τετάρτες του Μαΐου σε έναν ξεχωριστό χώρο, το «Θέσις 7» στο Μοναστηράκι. Από την Τετάρτη 3 Μαΐου και κάθε Τετάρτη για όλο το Μάιο ένας σπουδαίος καλλιτέχνης ο Κώστας Παρίσσης από τα “Υπόγεια Ρεύματα”,θα συναντήσει στη σκηνή του «Θέσις 7» τη νέα σημαντική ερμηνεύτρια Μικαέλα Δαρμάνη. 

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της το χειμώνα στη μουσική σκηνή "Σφίγγα" και στο Hotel Ermou μαζί με τον Μπάμπη Στόκα και την Angelica Dusk, η Μικαέλα Δαρμάνη  κάνει μια στάση στο Μοναστηράκι για να μας χαρίσει 4 μοναδικές βραδιές παρέα με τον Κώστα Παρίσση, λίγο προτού εκείνος ετοιμάσει βαλίτσες για τις καλοκαιρινές του συναυλίες παρέα με τον κοινό τους φίλο Μπάμπη Στόκα.


Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν θα έχει κοινές αναφορές στο καλό ελληνικό τραγούδι, και θα επιχειρήσει να ενώσει τη Δύση με την Ανατολή και να μας ταξιδέψει ακουστικά σε γειτονιές του κόσμου. 

Η Μικαέλα Δαρμάνη έγινε γνωστή με τις επιτυχημένες ακουστικές διασκευές του παρελθόντος και άφησε ισχυρό αποτύπωμα σε τραγούδια όπως  το `Μη τον ρωτάς τον ουρανό`, `Ας ερχόσουν για λίγο, `Συ μου χάραξες πορεία`, `Αναπνοή μου` τα οποία ήταν η αποσκευή για τις ζωντανές της εμφανίσεις. Σε αυτό το live θα μας ξαφνιάσει με τον πλούτο του ρεπερτορίου της. 

Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στις ζωντανές της εμφανίσεις είναι εκρηκτική, κάθε της εμφάνιση καταλήγει σε μια μοναδική εμπειρία αφού μετατρέπει την σκηνή σε ένα ερωτικό θεατρικό δραματουργικό μονόπρακτο όπου αφήνεται γενναιόδωρα στο παραδομένο κοινό.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Παρίσση δεν χρειάζονται. Επί 20 χρόνια η πορεία του αποτελεί για την εγχώρια μουσική σκηνή, χαρακτηριστική καταγραφή.

Ένα "υπόγειο ρεύμα", με λυρική διάθεση εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του,αλλά και από αυτά που γέννησαν οι συνεργασίες του με πολλούς φίλους του,όπως η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χάρης Κατσιμίχας ο Μπάμπης Στόκας ο Πάνος Μουζουράκης κ.α.

Πρόσφατα ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στο τραγούδι του Γιώργου Σταυριανού "Ο παλιός μου εαυτός", ένα ντουέτο με τον Μίλτο Πασχαλίδη, ενώ κυκλοφόρησε και  "Τα Κύματα", ένα τραγούδι-προπομπό του καινούργιου του cd πού αναμένεται το φθινόπωρο.

Παράλληλα η Μικαέλα Δαρμάνη είναι στο στούντιο για την εγγραφή της νέας δισκογραφικής της δουλειάς.

Τους συνοδεύουν οι εξαιρετικοί μουσικοί : Στα πλήκτρα ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, στο βιολί, στο τζουρά και στα  φωνητικά, ο  Μάριος Παπούλιας

Κώστας Παρίσσης


Μικαέλα Δαρμάνη


INFO

“Θέσις 7” , Μοναστηράκι

Αγ. Φιλίππου 7, τηλ :216 9000790 

Ώρα έναρξης : 22:00

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος