Internal Interviews

Αριστέα Σταφυλαράκη, Ελένη Κουτσιούμπα @ Σκάσε Ένα Χαμόγελο

Boem Team

"Μία μέρα του Νοέμβρη (καλή ώρα) του 2008 είπαμε "χαίρω πολύ" στην αίθουσα μπαλέτου του Ωδείου Αθηνών με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Είμασταν οι επιτυχόντες τις δραματικής Σχολής και θα ξεκινούσαμε το πρώτο μας έτος. Όχι μόνο με την Ελένη αλλά και με 14 ακόμα ανθρώπους που έχω την τύχη και την χαρά να μου χαμογελούν ακόμα σχεδόν κάθε μέρα!  

Γνωριστήκαμε από την καλή και από την ανάποδη, αγαπηθήκαμε, εμπνευστήκαμε από όλους τους καθηγητές που είχαμε στα 3 χρόνια σπουδών μας και μετά ήρθε η 4frontal σα φυσικό επακόλουθο της αγάπης μας για το θέατρο και της πολύ καλής μας συνεργασίας. Νομίζω δε με θυμάμαι και πολύ καλά να είμαι επί σκηνής χωρίς την Ελένη. Ακόμα και στην πρώτη παράσταση που κάναμε αφού αποφοιτήσαμε, παρόλο που δεν έπαιζε, ήταν σχεδόν σε κάθε παράσταση μαζί μας: κάποιος έπρεπε να κόβει εισιτήρια, να πουλάει προγράμματα και να ταξιθετεί. 

Εγώ και η Ελένη καταλαβαινόμαστε πλέον με τα μάτια. Για όλα τα θέματα. Την κοιτάς και ξέρεις ότι σήμερα δεν έχει καθόλου όρεξη για κουβέντα. Δεν θα μιλήσουμε όντως για πολλή ώρα, κι ας έχουμε να παίξουμε μαζί σε λίγο. Δεν πειράζει. Κι ύστερα είναι και οι άλλες μέρες: μου φέρνει λουλούδια γιατί είχαν ανθίσει οι τριανταφυλλιές της. Και τί περίεργο κι εγώ πήγα να πάρω κάλτσες και της πήρα κι αυτής ένα ζευγάρι! Έτσι χωρίς λόγο. 

Φέτος είμαστε αδερφές στην σκηνή στην παράσταση Αντιγόνη που παίζεται για εφηβους σε γυμνάσια και λύκεια, και το ίδιο πρόσωπο στην "Οικογένεια Μπες-Βγες" του Γιάννη Ξανθούλη, στο θεατρο 104."

Οι Αριστεα Σταφυλαράκη, Ελένη Κουτσιούμπα απόψε στις 20:00 στο Boem Radio

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος